Glaszetten

Zijn de ramen in uw woning of bedrijfspand beschadigd of gewoon toe aan vervanging? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe ramen geplaatst hebben. Als onderdeel van mijn werk als allround professioneel schilder in regio Lichtenvoorde ben ik ook in te zetten als glaszetter. Ik lever en plaats de meest voorkomende soorten glas.
Glaszetter Lichtenvoorde

Juiste beglazing kiezen

De ramen in uw woning of pand houden wind, kou en neerslag tegen. Daarnaast zorgen zorgen ze voor isolatie, ventilatie en lichtinval. Tot slot draagt beglazing bij aan de uitstraling en sfeer van uw huis. Het kiezen van het juiste beglazing is daarom erg belangrijk. Afhankelijk van de plaats en functie van het raam kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Denk hierbij aan enkel-, dubbel-, isolatie- en veiligheidsglas. Iedere glassoort heeft verschillende kenmerken.

Naast mijn services als glaszetter in de Achterhoek 

verzorg ik ook uw binnenschilderwerk buitenschilderwerk spuitwerk houtrotreparaties behangwerk .
Glaszetter Lichtenvoorde

Over het algemeen geldt dat enkelglas tegenwoordig nog weinig word gebruikt. Dit is met name vanwege de lage isolatiewaarde. Dubbelglas of isolatieglas is een betere keuze. Het houdt niet alleen beter de warme vast, maar zorgt ook voor lagere stookkosten.

Kenmerkend voor dubbelglas is dat de spouw, (de ruimte tussen de twee glasbladen) is gevuld met lucht. Bij isolatieglas is de spouw gevuld met een edelgas. Dit gas zorgt voor extra isolatie. Voor dit isolatieglas bestaan verschillende kwalificaties zoals HR++ en +++.

Graag adviseer ik u over welk type glas het beste past bij uw situatie en wensen.

Besparing op lange termijn

Het plaatsen van nieuwe ramen kan een flinke investering zijn. Echter worden de voordelen van nieuwe ramen op lange termijn duidelijk zichtbaar. Afhankelijk van het glastype betaalt de investering zich binnen een aantal jaren terug. Glassoorten met een hoge isolatiewaarde zorgen er namelijk voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energierekening.

Professioneel glaszetten

Glaszetten is een specialistische klus die u het beste uit handen kunt geven. In de eerste plaats vanwege het breekbare materiaal. Maar ook omdat het correct plaatsen erg belangrijk is voor het bereiken van de maximale isolatiewaarde. Ik neem dit werk graag voor u uit handen. Dit begint met het opmeten, bestellen en tot slot vakkundig plaatsen van uw nieuwe beglazing.

Als onderdeel van een schilderklus in de regio rondom Lichtenvoorde kan ik ook de rol van glaszetter vervullen. Ik kan zowel nieuwe beglazing plaatsen als oude of gebroken beglazing vervangen. Heeft u een glaszetter klus in de regio van Lichtenvoorde, Groenlo, Lievelde, Harreveld, Vragender, Varsseveld, Doetinchem, Winterswijk of Aalten? Neem dan gerust contact op.