Binnenschilder

Kan uw woning of bedrijfspand van binnen een nieuwe laag verf gebruiken? Maak dan gebruik van de diensten van Stoltenborg schilderwerken, een zelfstandig schildersbedrijf gevestigd in de Achterhoek. Graag geef ik uw muren, plafonds, kozijnen, trap, vloer of badkamer een complete schilderbeurt van hoge kwaliteit, zodat uw huis er weer als nieuw uitziet!
spuitwerk schilder achterhoek

Het juiste product

Om het gewenste resultaat en de juiste uitstraling te bereiken, is het gebruik van de juiste kleuren en verfsoort erg belangrijk. Afhankelijk van het soort oppervlakte en de functionaliteit, kunt u kiezen uit tal van verfsoorten. Voor de trap is bijvoorbeeld slijtvaste verf nodig en voor de keuken kunt u juist het beste kiezen voor eenvoudig te reinigen, schrobvaste verf. Grote en egale oppervlaktes kunnen worden geschilderd met spuitwerk. U begrijpt, voor ieder type oppervlakte gelden andere eisen en mogelijkheden.

Naast mijn services als binnenschilder in de Achterhoek 

verzorg ik ook uw buitenschilderwerk spuitwerk houtrotreparaties behangwerk .

De perfecte kleur

Mintens zo belangrijk als de materiaalkeuze is het kleurgebruik. De kleuren die u wilt gebruiken zijn immers bepalend voor de sfeer van uw woning. Het kiezen van de juiste materialen en kleuren is zodoende een belangrijke stap in de voorbereiding op binnenschilderwerk.

Ik adviseer u hier graag over! Samen met u bekijk ik welke oppervlaktes geschilderd moeten worden en welke materialen en kleuren daar het beste bij passen. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige producten en A-merken en breng de verf op vakkundige wijze aan. Zo bent u gegarandeerd van een strak eindresultaat.

Optimale conditie

Binnenschilderwerk is overigens niet alleen bepalend voor een verzorgde uitstraling, maar houdt uw huis ook in goede conditie. Met goed schilderwerk voorkomt u problemen als slijtage, houtrot en beschadigingen aan glaswerk en kitnaden. Na een grote onderhoudsbeurt van het schilderwerk kan uw huis of bedrijfspand er weer minimaal 5 jaar tegenaan.

Heldere afspraken

Mogelijk ziet u er tegenop om uw huis te laten schilderen. Dit begrijp ik als geen ander. Een goede voorbereiding en heldere afspraken zorgen er echter voor dat u uw leef- of werkomgeving zo snel mogelijk weer in gebruik kan nemen. Zo wordt overlast tot het minimum beperkt en kunt u genieten van een mooi resultaat!

Vakkundig binnenschilder

Wilt u uw woning laten schilderen door een vakkundig schildersbedrijf uit de Achterhoek? In dat geval kom ik graag bij u langs om de omvang en staat van uw huidige schilderwerk te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan stel ik graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Overigens is mijn werkgebied niet beperkt tot de Achterhoek. Ik ben als schilder weliswaar gevestigd in Lichtenvoorde en zodoende veelal actief in Zieuwent, Lievelde, Harreveld, Vragender, Groenlo, Aalten, Winterswijk, Varsseveld en Doetinchem, maar ook daarbuiten ben ik als schilder inzetbaar.

Offerte aanvragen

Postadres:

Stuur een bericht: