Gijs Stoltenborg

Voordat ik in 2013 mijn onderneming Stoltenborg Schilderwerken oprichtte, heb ik eerst een aantal jaren in loondienst gewerkt. Ik ben geschoold als timmerman en heb mijn vakkennis aangevuld met diverse cursussen en werkervaring in het schildersvak. Inmiddels ben ik dus al vele jaren aan de slag als zelfstandig ondernemer, iets wat perfect bij mij past. 

schildersbedrijf lichtenvoorde

Voor particulieren en bedrijven

Er is niets zo fijn als na een lange werkdag thuiskomen in een fris en gezellig huis. Strakke wanden en kozijnen die professioneel en in de juiste kleur zijn geschilderd maken dit helemaal af. Aankijken tegen lelijke vlekken, afgebladderde verf of vergeeld behang is voor mij dan ook echt een afknapper. Met mijn schildersbedrijf in Lichtenvoorde zorg ik ervoor dat mensen kunnen genieten van een opgefrist huis of pand. Ik werk graag voor zowel particulieren als bedrijven.

Veelzijdig schilder

Ik weet dat veel mensen er tegenop zien om een schilder in te huren. Dat begrijp ik goed. Het is even een gedoe om een huis voor te bereiden op een schilderbeurt. Gelukkig weet ik ook dat het ongemak van korte duur is en dat een goed resultaat mensen blij maakt. Dat vind ik dan ook het leukst van het werken in mijn eigen schildersbedrijf in Lichtenvoorde: mensen blij maken. Dat doe ik door resultaat te leveren met buiten- en binnenschilderwerk, spuitwerk, behangen, glaszetten en houtrotreparatie. Hiermee bied ik een compleet pakket aan. Dat veelzijdige past goed bij mij. Het zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai is. Ik ben dan ook een echte allrounder. 

Zelfstandig maar niet alleen

Als ZZP’er doe ik niet alles alleen. Ik werk graag samen met andere Achterhoekse vaklui. In mijn schildersbedrijf in Lichtenvoorde werk ik tijdens grotere klussen met vaste partners. Dit zijn onder andere:

We beschouwen elkaar als goede “noabers” en maken zodoende gebruik van elkaars kennis en ervaring. Door deze samenwerkingen kan ik grotere klussen aannemen. En omdat ik alleen met ervaren vakmensen werk, kan ik kwaliteit en snelheid blijven garanderen. Zo leveren we samen resultaat.

Stoltenborg Schilderwerken

Mijn schildersbedrijf is gevestigd in Lichtenvoorde, maar ik ben actief in de hele regio Achterhoek én daarbuiten. Heeft u een schilderklus liggen die u graag uitbesteedt? Neem contact met mij op of vul mijn handige offerteformulier in. In veel gevallen kom ik daarna langs om de situatie nog even met eigen ogen te bezichtigen.

Volg je mij al op LinkedIn?

Offerte aanvragen

Postadres:

Stuur een bericht: