Buitenschilder

Begint de verf op uw kozijnen buiten af te bladderen? Dan wordt het hoog tijd om uw huis of bedrijfspand te schilderen.
schildersbedrijf winterswijk

Stoltenborg Schilderwerken

Welkom bij Stoltenborg Schilderwerken. Ik ben een zelfstandig schildersbedrijf actief in de regio van Lichtenvoorde, Winterswijk, Doetinchem en ver daarbuiten.

Graag neem ik de buitenkant van uw woning onder handen door uw muren, kozijnen, deuren en gevel te voorzien van een professionele schilderbeurt.

Naast mijn services als buitenschilder in de Achterhoek 

verzorg ik ook uw binnenschilderwerk spuitwerk houtrotreparaties behangwerk .

Optimale bescherming & uitstraling

Buitenschilderwerk heeft te lijden onder de weersomstandigheden. Het is daarom verstandig om onderhoudswerk niet uit te stellen. Het is raadzaam om eens per vijf jaar uw woning of bedrijfspand van buiten te laten schilderen. Op deze manier houdt u uw pand in optimale conditie en voorkomt u serieuze en kostbare problemen, zoals houtrot.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Een goede verfbeurt zorgt ervoor dat uw woning zal stralen! Voor uw schilderwerk buiten maak ik gebruik van topproducten. Dit zorgt voor optimale bescherming onder alle weersomstandigheden. Graag adviseer ik u over het materiaal dat het beste geschikt is voor de ondergrond en omgeving. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Ideaal moment voor buitenschilderwerk

De periode van half april tot half oktober is doorgaans de beste periode voor buitenschilderwerk in Nederland. Overigens kan niet op iedere willekeurige dag in die periode worden geschilderd. Het beste resultaat wordt alleen bereikt onder optimale omstandigheden. De factoren temperatuur en luchtvochtigheid zijn hierin leidend. 

U kunt natuurlijk zelf de kwast ter hand nemen voor uw buitenschilderwerk. Het meest verstandig is echter om een professionele schilder in te huren. Op deze manier bent u gegarandeerd van kwaliteit!

Woont u in de regio van Lichtenvoorde, Winterswijk, Doetinchem, Ruurlo of Borculo en zoekt u naar een schildersbedrijf? Zoek dan niet verder. Graag kom ik bij u langs om uw buitenschilderwerk te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens stel ik vrijblijvend een offerte op. Na uw goedkeuring plannen we de werkzaamheden in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Postadres:

Stuur een bericht: